Alle nyheter

• 29.05.2016
    Ny app for e-resept

Sykehusapotekene HF lanserer 1. juli en app for å gjøre klar dine medisiner fra e-resept. Dermed er medisinene klare for henting når du kommer til sykehusapoteket.

• 28.10.2016
    Kjernejournal - en viktig kilde til dine medisinopplysninger

Kjernejournalen viser dine medisiner på kjøpt på resept i Norge. Dette er en viktig informasjonskilde ved innleggelse i sykehus. Sjekk derfor dine opplysninger i kjernejournalen regelmessig.

• 31.10.2016
    Gode resultater med Medisinstart

Medisinstart er et forskningsprosjektet utført av apotekforeningen og Apokus, hvor effekten av en ny rådgivningstjeneste i apotek er undersøkt. Her skulle prosjektet undersøke om pasientene var bedre til å ta sine medisiner som anvist av le...

• 31.10.2016
    Vi har nye nettsider

Våre nye nettsider skal fokusere mer på relevant informasjon til pasientene og deres medisinbruk. Vi lanserer nye sider sammen med de andre helseforetakene i Helse Sør-Øst.

• 02.07.2016
    Feil i medisinlistene for 80 prosent av pasientene innlagt i norske sykehus

Dette viser resultatene fra en multisenterstudie gjennomført av kliniske farmasøyter fra Sykehusapotekene HF.

• 02.01.2017
    Nye åpningstider på Kalnes

- Etter ett års drift på nytt sykehus, ser vi behov for å justere åpningstider for å møte behovet til våre kunder, sier sykehusapoteker Thomas Bäckstrøm. Dette gjelder avdelingen som betjener publikum.

• 14.03.2017
    Fokus på smerte og migrene

Sykehusapotekene HF har ulike fagfokus gjennom året. Dette er perioder hvor vi fokuserer mer på en eller flere pasientgrupper. Nå er vi i gang med perioden smerte og migrene.

• 27.06.2017
    Sykehusapotekene forlenger avtalen med Alliance Healthcare Norge AS

I dag annonseres vedtaket om forlengelse av grossistavtalen med AHN.

• 05.09.2017
    Vi er i gang med "Rydd skapet"-kampanjen

«Rydd skapet» er en kampanje som har som mål å få flere nordmenn til å rydde i medisinene sine, oppbevare dem sikkert og returnere gammel medisin til apoteket.

Se alle nyhetene
Fant du det du lette etter?