Webinar: Tilrettelagt medisininformasjon

Delta på webinar om et prosjekt som skal bidra til å tilrettelegge informasjon i digitale pakningsvedlegg for sikrere legemiddelbruk.

Hva handler webinaret om

Temaet er “Gravitate - Health er et prosjekt som skal bidra til å tilrettelegge informasjon i digitale pakningsvedlegg for sikrere legemiddelbruk.” Presentasjon ved professor Anne Moen, Institutt for helse og samfunn, Universitetet i Oslo og professor II ved Nasjonalt senter for e-helseforskning.

Målet med prosjektet er at det skal bli lettere å finne og forstå informasjon om medisinene man tar. Når pakningsvedlegget i medisinpakken også kommer i digital form kan informasjonen også tilpasses brukerens behov. Hvert år dør mange på grunn av feil medisinbruk, og tilrettelagt og forståelig informasjon kan redusere dette.

Samarbeidspartnere

Sykehusapotekene Østfold, Sykehuset Østfold, Universitetet i Oslo og Farmasøytisk Institutt tar for seg legemidler, pasientsikkerhet og lukket legemiddelsløyfe. Nasjonalt senter for e-helseforskning vil formidle forskning innen digital legemiddelhåndtering.

Webinar holdes omtrent hver 14. dag. 


Fant du det du lette etter?