Sykehusapoteket Oslo, Ullevål

Oslo universitetssykehus, Ullevål

Du finner dette sykehusapoteket på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Vi befinner oss i et eget bygg ved siden av Kiwi og kaffebaren.

Sykehusapoteket samarbeider tett med sykehuset slik at våre tjenester og produkter blir best mulig tilpasset behovene til sykehusets pasienter.

Hos oss får du kjøpt det du trenger under sykehusopphold og ved utskrivning. Anbefalte produkter fra sykehusets helsepersonell gjenspeiler derfor vårt vareutvalg.

Vi møter deg med ansatte som er autorisert helsepersonell med spesialkompetanse om medisiner og gir gjerne råd og veiledning om din medisinbruk.

Bestill klargjøring av medisin ved å ringe sykehusapoteket
Inngangen til Sykehusapoteket Oslo, Ullevål

Kontaktinformasjon

Her finner du oss
Sykehusapoteket ligger i et eget bygg mellom Kiwi og kreftsenteret. Når du kommer inn hovedinngangen holder du mot venstre. Du vil se oss på venstre hånd etter at du runder hovedbygget.
Adresse
Kirkeveien 166 (Kart)
Kirkeveien 166, 0450 Oslo
Åpningstider
mandag - fredag 08.00-17.00
lørdag 10.00-14.00
Telefon
23 20 52 00
E-post

Parkering Oslo universitetssykehus, Ullevål

Det anbefales å benytte parkeringshuset (til høyre etter innkjøring fra Kirkeveien), da det kan være vanskelig å finne ledig parkering utendørs ellers på sykehusområdet. Det er rimeligere priser for parkering i P-huset enn for utendørsparkering.

Avgiftstid er alle dager, hele døgnet.

Foreldreparkering
Ledsagere til inneliggende pasienter under 18 år parkerer uten avgift i parkeringshuset.

Parker og ta kontakt med vakttjenesten ved hovedinngangen i bygg 4. Husk å ta med ditt registreringsnummer og innleggingsbrev.
Det er ikke behov for billett i vindusruten.
Spesielle ordninger som kan gi betalingsfritak

I spesielle tilfeller kan pårørende i en periode få innvilget fri parkering ved sykehuset. Søknad skjer gjennom behandlende klinikk til Parkeringsseksjonen.

Aktuelle tilfeller er:
Pårørende til døende pasienter hvor pårørende må være tilstede over lengre tid.
Pårørende til pasienter som er inneliggende over lang tid og hvor pårørendes tilstedeværelse er nødvendig for pasientens medisinske bedring.
Klinikken kontakter Parkeringsseksjonen som legger inn registreringsnummeret i parkeringssystemet. Det er ikke behov for billett i vindusruten. Fritak skal avklares i forkant av parkering

Akutt fødende
Ved akutt fødsel kan man benytte en reservert ”nød”-parkeringsplass rett utenfor inngangen til Kvinneklinikken. Bilen kan stå der maksimalt én time før den må flyttes til ordinær parkeringsplass.

Forflytningshemmede
For personer med gyldig parkeringsbevis for forflytningshemmde utstedt av kommunen er det reservert plasser strategisk plassert rundt på området. I tillegg kan alle betalingsplasser på uteområdene benyttes uten avgift. Beviset skal være synlig plassert for kontroll.

Informasjonen er hentet fra sykehusets nettsider.

Praktisk informasjon

Hente medisiner for andre?

Husk at du må ha fullmakt for å hente medisiner for andre unntatt egne barn under 16 år. Fyll ut et fullmaktsskjema og ta med deg dette når du skal hente ut medisiner.

 Fullmaktsskjema - medisiner på resept

Ta med:

  • Ferdig utfylt fullmaktsskjema
  • Egen legitimasjon
  • Den som skal ha legemiddelet sin legitimasjon


Henter du medisiner ofte?

Ønsker du å hente medisinene dine regelmessig hos oss, kan vi tilby en reseptavtale​. Du vil da motta en SMS - varsling som gir deg beskjed om at medisnen er gjort klar, slik at du kan hente den.  

Kom innom sykehusapoteket, så vil vi hjelpe deg å få satt opp en slik avtale.

Inhalasjonsveiledning

​Vi tilbyr veiledning og opplæring i bruk av inhalasjonsmedisin. 

Se mer informasjon om inhalasjonsveiledning 

Medisinstart

​Medisinstart er for deg som skal starte med en hjertemedisin

Medisinstart består av to samtaler med en farmasøyt under full diskresjon. Samtalene skjer de første ukene etter oppstart. Medisinstart er for deg som nylig har startet med en av disse hjertemedisinene:
• blodtrykkssenkende
• blodfortynnende*
• kolesterolsenkende statiner 

Du får svar på dine spørsmål og veiledning i bruk av medisinen. Målet er at du skal få best mulig utbytte av behandlingen din.

Informasjonsbrosjyre om tilbudet Medisinstart*Gjelder ikke blodfortynnende medisin til injeksjon.

Retur av medisiner

Å levere gamle og ubrukte medisiner til apotek er den tryggeste måten å bli kvitt dem på. Ikke kast medisiner i do eller vasken av hensyn til miljøet. 

Les mer om hva du skal gjøre på Helsenorge


Skal vi gjøre klar medisinen din før du kommer

Vår bestillingsløsning er for tiden ikke tilgjengelig. Vi jobber med en midlertidig løsning som etter planen lanseres i starten av november. I første kvartal 2021 vil vi lansere vår nye løsning for bestilling av legemidler og andre apotekvarer over internett.

 

Inntil vi har bestillingsløsning over internett på plass kan du bestille varer hos ditt sykehusapotek per telefon.


Fant du det du lette etter?